Tania – Massagepraktijk Tinkel

Na een studie Engelse Taal- en Letterkunde en een boeiende carrière in de IT, heb ik in 2020 mijn baan opgezegd om me volledig bezig te kunnen houden met Tinkel, mijn massagepraktijk. In plaats van met mijn hoofd werk ik nu met mijn handen. En met mijn hart. Dat voelt heel goed. Ieder mens heeft de behoefte om aangeraakt te worden. Op deze manier contact te mogen maken, geeft mij echt voldoening.

Tania - Massagepraktijk Tinkel

Ik heb de afgelopen jaren diverse massagecursussen gedaan en talloze massages gegeven. Lomi Lomi is de massagevorm die het beste bij mij past, die ik het fijnste vind om te geven (en ook om te krijgen overigens). Maar tijdens mijn massage neem ik ook het beste mee van onder andere Ayurvedische massage, Holistic Pulsing en algemene ontspanningsmassage.

In mijn vrije tijd sport ik graag, onder andere tennis, fietsen, skaten, en ik word blij van buiten zijn. Om te wandelen, in de tuin te rommelen, of gewoon even lekker niks, in de hangmat.