Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi is een fijne ontspanningsmassage die zijn oorsprong vindt in Hawaii. Het is een eeuwenoude Hawaiiaanse traditie. De lange, vloeiende bewegingen, met de handen maar ook de onderarmen en ellebogen, geven het gevoel alsof de zee zachtjes over je lichaam golft. Ook wordt er onder het lichaam gewerkt. Dat gevoel van opgetild, gedragen te worden vind ik zelf heerlijk. De kalme, ritmische bewegingen van een Lomi Lomi massage nodigen je spieren uit te ontspannen en brengen lichaam en geest tot rust.

Lomi Lomi ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Tinkel in Nijmegen

Vrijwel het hele lichaam komt aan bod: rug, schouders, nek, benen, voeten, armen, handen, hoofd, gezicht en buik worden gemasseerd. De warme, geurige olie maakt een Lomi Lomi massage extra weldadig.

Ik vind het zelf fijn om tijdens de massage naar rustige muziek te luisteren, en ik heb speciaal hiervoor een afspeellijst gemaakt, met ook een aantal Hawaiiaanse nummers. Maar geef het gerust aan als je liever naar wat anders luistert, of een voorkeur hebt voor stilte.

Als je benieuwd bent naar deze mooie massagevorm, vol aandacht voor jou, plan dan een afspraak. Of neem contact op voor meer informatie.

Je bent welkom!

Wil je weten hoe anderen de Lomi Lomi massage hebben ervaren? Lees dan de reviews.